På minameddelanden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?
En tjänst för säker digital post
från myndigheter och kommuner
En tjänst för säker digital post
från myndigheter och kommuner

Meny

Sök

Säker digital brevlåda för företaget

Välj en brevlåda och få företagets post digitalt från myndigheter och kommuner. Snabbt, säkert och miljövänligt.

Brevlåda för aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, bostadsrättsföreningar och ekonomiska föreningar. För brevlåda för enskild firma, gå till Privat i menyn. 

Oavsett vilken brevlåda du väljer, är det i den du får post från myndigheter. I några av brevlådorna kan du även få post från företag.

Kivra - Logotyp

Om du vill ha post både från företag och myndigheter och kommuner.

Digimail - Logotyp

Om du vill ha post både från företag och myndigheter och kommuner.

Min myndighetspost - Logotyp

Statens brevlåda om du bara vill ha post från myndigheter och kommuner.

Du behöver vara firmatecknare och ha e-legitimation, t ex BankID, för att komma igång med digital post från myndigheter.

Bekvämt och säkert

Logga in med din e-legitimation och läs posten på datorn, läsplattan och på mobilen. Du kan även ge någon annan rätt att läsa och hantera posten. Och du vet att ingen obehörig kan komma åt den.

Värt att veta

Om Mina meddelanden

Mina meddelanden är den gemensamma plattformen som omfattar alla digitala brevlådor. Läs användarvillkoren härlänk till annan webbplats.

Du kan bli aviserad via sms eller e-post

Du kan bli aviserad via e-post och sms när företaget fått nya meddelanden. Logga in med hjälp av din e-legitimation och läs meddelandet.

Du kan tacka nej till digital post från en viss myndighet

Du kan välja vilka myndigheter som får skicka post digitalt till dig i inställningar i den digitala brevlådan. Tackar du nej till digital post från en viss myndighet får du posten som tidigare på papper.