På minameddelanden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?
En tjänst för säker digital post
från myndigheter och kommuner
En tjänst för säker digital post
från myndigheter och kommuner

Meny

Sök

Stöd för extern marknadsföring

Fördelarna med digital myndighetspost och digital brevlåda bör marknadsföras på ett likartat sätt för att säkra ett enhetligt budskap. Här kan du ta del av och beställa material för er marknadsföring.

Det finns ett gemensamt intresse hos alla anslutna aktörer att fördelarna med digital myndighetspost presenteras och marknadsförs på ett sådant sätt att användningsgraden av digital brevlåda ökar bland privatpersoner och företag med högt bibehållet förtroende för tjänsten och för varje aktör inom tjänsten.

Egen marknadsföring

Varje aktör ansluten till Mina meddelanden har rätt att kommunicera och marknadsföra kring digital myndighetspost, digital brevlåda samt tjänsten Mina meddelanden. 

Ansluten aktör ska informera Mina meddelanden i god tid om planerade marknadsföringsinsatser så att inte aktiviteterna riskerar att krocka med varandra och bli kontraproduktiva.

Marknadsföringen ska vara relevant, saklig och korrekt till form och innehåll och ska skapa förtroende för konceptet digital myndighetspost och tjänsten Mina meddelanden.

Material för marknadsföring

Mina meddelanden hjälper gärna till med stöd, tips och material i ert arbete med marknadsföringen.

Beställ marknadsföringsmaterial

Förutom material för intern information, finns även generella texter att använda externt, på t.ex. en egen webbsida. Vi skickar också gärna exempel på bra befintliga webbsidor.
Har du frågor eller vill beställa material, vänligen fyll i vårt kontaktformulär.

Film för extern marknadsföring

Se vår film om hur tjänsten Mina meddelanden fungerar. Filmen är ca 1 minut lång och kan användas i marknadsföringssyfte.

Extern kommunikationsstrategi

Ladda ner den externa kommunikationsstrateginPDF (pdf, 322.6 kB)