På minameddelanden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?
En tjänst för säker digital post
från myndigheter och kommuner
En tjänst för säker digital post
från myndigheter och kommuner

Meny

Sök

För myndigheter och partner

Med tjänsten Mina meddelanden skickar myndigheter och kommuner post digitalt till privatpersoner och företag. Ni kan erbjuda bättre service, minska kostnader och spara resurser. Och mottagaren får sin post säkert och samlat.

Teknik och drift

Du som är arkitekt och utvecklare hos en myndighet, förmedlare eller brevlådeoperatör hittar här teknisk information för att förbereda och genomföra er tekniska anslutning till Mina meddelanden. Här finns även aktuell information om driftstörningar och planerade avbrott.
Teknik och drift

Skaffa vår Outlook-plugin

Nu kan en handläggare skicka säkra digitala meddelanden direkt till en enskild mottagare. Kom igång snabbt och enkelt med Mina meddelandens Outlook-plugin och spara både tid och pengar.
Läs mer

Egen marknadsföring

Anslutna aktörer bör informera och marknadsföra fördelarna med digital brevlåda, digital myndighetspost och tjänsten Mina meddelanden. Vi hjälper gärna till med texter, material och stöd i detta arbete.
Läs mer och ladda ner material